L'ANC organitza "la Independència a la fresca" a Ivars d'Urgell

L'Assemblea Nacional Catalana porta a terme un cicle d'activitats a la comarca, per tal de divulgar el principis de l'entitat, i d'aconseguir la consolidació d'assemblees locals als municipis del territori.
photo_camera L'acte comptarà amb la participació de Toni Strubell, i Jaume Terribas.

Les piscines municipals d'Ivars d'Urgell seran el marc escollit per L'ANC per a l'acte "La Independència a la fresca" que l'entitat ha organizat per divendres 27 de juliol a les 21,30 h. i que comptarà amb la participació de Toni Strubell, diputat al Parlament de Catalunya per SI, el qual farà un discurs a títol personal com a membre de la Comissió de la Dignitat de l'Assemblea. Tot seguit, tindrà lloc el parlament de Jaume Terribas, pare de l'ex-directora de TV3, Mònica Terribas, llicenciat en Ciències Polítiques i Econòmiques per la UB i membre de la Societat Catalana d'Economia en la secció d'Estudis Catalans. Finalment s'obrirà un torn de paraules per a que qualsevol dels assistents hi pugui dir la seva. 

Durant l'acte es projectarà un documental "Pròxima estació independència" elaborat per ex-estudiants de batxillerat pel treball de recerca.   

Per acabar, tothom que ho desitgi pot quedar-se a sopar al bar de les piscines municipals d'Ivars d'Urgell.

comentaris