Una empresa del Pla d'Urgell llança un portal per divulgar els productes agroalimentaris

T de Terra promou i divulga els productes agroalimentaris i zones de producció que donen valor al territori i al seu entorn, paisatge, cultura i tradició, respectant els valors pel medi ambient, la justícia social en la seva producció i vinculació amb l'entorn.
photo_camera Imatge de la pàgina principal del portal T de Terra.

T de Terra són un equip de professionals de diferents àmbits units per un objectiu comú, la divulgació de la feina ben feta, el respecte per la tradició i la qualitat dels productes agroalimentaris de la nostra terra, mitjançant l'ús i l'aplicació de les noves tecnologies. Un buscador de productes amb informació detallada, dades de contacte, imatges i vídeos dels seus processos d'elaboració.

És tracta d'una plataforma destinada a la promoció de productes i empreses del sector agroalimentari. Un punt de trobada entre productors, professionals de l'hostaleria i la restauració, així com amants de la bona cuina i dels productes gourmet, que utilitza un buscador de productes amb informació detallada, dades de contacte, imatges i vídeos dels seus processos d'elaboració.
L'empresa ofereix exclusivament productes naturals, els processos de producció i elaboració dels quals són responsables amb el medi ambient, assegurant així la màxima qualitat en la nostra oferta. L'oferta es completa amb un llistat de restaurants que compleixin els criteris de qualitat establerts pels professionals, on s'ofereixen plats elaborats amb productes naturals, ecològics, de tradició i productes de la nostra terra en general, i un recull de les seves millors receptes. Així mateix també es poden trobar propostes sobre rutes per descobrir en primera persona els orígens dels productes que vesteixen les nostres taules i gaudir dels sabors més autèntics, i els allotjaments per completar l'estada al territori.

Els impulsors de la plataforma completen les propostes divulgatives amb un calendari de fires, informació sobre les Denominacions d'Origen, i les Indicacions Geogràfiques Protegides, amb una pincellada de la història, la cultura, les tradicons i el patrimoni paisagistic que incorporen el valor afegit als productes agroalimentaris. 

Es tracta de potenciar tots els àmbits del nostre entorn, recuperar la importància de la proximitat que amb la proliferació induistrial havia perdut protagonisme i reconeixement de qualitat per part del consumidor. El sector agroalimentari de proximitat, així com la restauració i el turisme local estan portant a terme una important tasca qualitativa per tal que els seus productes siguin altament competitius. I aquesta és la voluntat de T de Terra, potenciar i donar visibilitat a tots aquests sectors del territori.

Comentaris
Més a Comarca