24.06.2021 |

L'ANC Pla d'Urgell presenta la Via Catalana de l'11 de Setembre

L'acte de presentació de la iniciativa tindrà lloc el dimarts 16 de juliol al Centre Cultural de Mollerussa a les nou del vespre.

Tram destinat als participants de l'ANC Pla d'Urgell a l'Hospitalet de l'Infant.
L'ANC Pla d'Urgell presenta la Via Catalana de l'11 de Setembre

El Pla d'Urgell ja té atorgat un tram de la Via Catalana de l'11 de setembre, concretament serà a l'Hospitalet de l'Infant, prop del nucli urbà i de la costa. Per aquest motiu l'ANC Pla d'Urgell inicia aquest dimarts els actes de divulgació de la iniciativa al Centre Cultural de Mollerussa.

Després de la presentació els actes continuaran el dimecres al mercat setmanal, on s'instal·larà un punt d'informació per tal de poder formalitzar les inscripcions per a l'acte. Segons l'organització la quantitat de persones per omplir aquest tram s'hauria de conèixer abans del 28 de juliol, ja que en el cas que no s'inscriguessin suficients participants es donaria a altres comarques.

A més del mercat setmanal de Mollerussa, també hi haurà taula d'inscripcions a la Caminada a la llum de la lluna de Mollerussa, a les botigues Calçats Melgosa, Musical Aurora o Ixent de la capital del Pla d'Urgell. També es faran actes informatius pels pobles de la comarca, el darrer dels quals tindrà lloc el divendres 26 de juliol, a L'Amistat de Mollerussa, amb una xerrada amb Toni Albà, a les vuit del vespre.

L'ANC Pla d'Urgell presenta la Via Catalana de l'11 de Setembre
comentaris