L'Associació de Joves del Poal es presenta en societat amb una festa popular

El Poal continua consolidant el teixit associatiu amb la constitució de la primera associació de jovent, una entitat que serà encarregada de desplegar el Pla Local de Joventut.
photo_camera Els joves van celebrar la constitució de la nova entitat.

Aquest dissabte El Poal va celebrar el primer acte organitzat per L'Associació de Joves de la localitat, una celebració que va servir per presentar en societat l'entitat. Un col·lectiu que vol aplegar a la joventut del municipi per tal que siguin aquests els que proposin i participin del dinamisme sociocultural i de lleure del Poal. Per aquest motiu van ser ells mateixos els que van convocar als veïns a un sopar que va ser el punt de partida de la nova activitat, i que va comptar amb la participació de més de dues-centes persones. La festa va continuar per als més joves a les piscines municipals amb música i gresca per celebrar la constitució de la nova entitat local.

Els joves ja han adquirit els primers compromisos amb el municipi, com són la participació en els actes de la Festa Major, l'organització de la Barra de la vigília, i el Pou de fang, que tindrà lloc el proper dissabte a la tarda, dirigida a petits i grans.

L'entitat compta amb el suport de l'Ajuntament del Poal, coordinada des de la regidoria de Joventut, i serà aquest col·lectiu, l'encarregat de desplegar el Pla Local de Joventut. L'alcalde del municipi Rafel Panadés va destacar que es tractava d'una entitat necessària per tal de donar sortida a les iniciatives juvenils, de la mateixa manera que en el seu dia van sorgir l'associació de Dones, de Bitlles o de la Gent Gran.

Comentaris
Més a Comarca