L'Associació de Joves del Poal estrena activitats en el marc de la Festa MajorEl Pou de fang ha estat la primera de las activitats que ha organitzat íntegrament l'Associació de Joves del Poal, un acte que es va incloure dins de la programació de la Festa Major i que ha estat un èxit de participants i de públic.
photo_camera La calor va animar a petits i joves a participar en totes les probes.


Amb un elements tan senzills com un parell de rases, una mica d'aigua i molt de fang, els joves del Poal han estat capaços d'organitzar una de les activitats més participatives de la programació de la Festa Major. Una proposta que han anomenat Pou de Fang, dirigida als més joves i a la quitxalla, que ha provocat molta expectació al tractar-se del primer cop que es feia al municipi.

En un principi el programa incloïa un seguit de proves a l'estil de les tradicionals gimcanes, però les rases del fang i l'aigua han estat les que han tingut més acceptació pel participants, la resta de activitats tractaven de menjar xocolata i melindros amb els ulls tancats, jugar sobre una superfície ensabonada, jocs amb farina, tot plegat diversió assegurada.

Els Joves del Poal van mostrar la seva satisfacció en aquesta primera edició del Pou de Fang, que malgrat algunes petites dificultats logístiques, ha permès passar una bona estona a nens i nenes, així com als pares i públic que no es van voler perdre l'espectacle.

La Festa Major del Poal va continuar amb el concert i ball a la Plaça i la tercera Festa Jove, el diumenge al camp d'esports tirada de Bitlles organitzada pel Club local, parc aquàtic a les piscines, sardanes i ball a la nit amb el grup Babbel.

Galeria de fotos:

Comentaris
Més a Comarca