14.12.2019 |

L'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola trasllada el menjador escolar

La instal·lació del nou mòdul ha estat possible gràcies a la contribució conjunta del Departament d’Ensenyament de la Generalitat que ha aportat l’estructura,i l’Ajuntament del Palau que s’ha fet càrrec de la cimentació i obres adjacents.

Imatge de les noves instal·lacions del menjador de l'escola Arnau Berenguer.
Imatge de les noves instal·lacions del menjador de l'escola Arnau Berenguer.
L'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola trasllada el menjador escolar

L’ajuntament del Palau d’Anglesola ha canviat d’ubicació el seu menjador escolar, el nou mòdul està instal·lat al pati de les escoles de la Plaça Generalitat. Membres de l’AMPA del Col·legi Arnau Berenguer, l’equip docent, membres de l’Ajuntament i un grup de mares i pares van participar voluntàriament a dur a terme el trasllat de tot el mobiliari, electrodomèstics, productes i altres estris des del menjador antic al nou mòdul, que entrarà en funcionament aquest curs vinent.

L'alcaldessa del Palau d'Anglesola, Montserrat Meseguer, explica que amb aquest canvi d’ubicació, es passa d’un recinte de cuina/menjador de 50 m2 a un altre de 120 m2, que a més de menjador, servirà tant de sala d’acollida pels infants que arriben aviat pel matí com de guarderia de tarda aprofitant la seva bona dimensió i l’amplitud d’espai.

L’antic menjador passarà a ser ara una sala polivalent que serà utilitzada com a sala de professors i també per a realitzar-hi els exercicis de psicomotricitat quan convingui fer-los a l’interior. Al mateix temps, l’anterior sala de psicomotricitat s’habilitarà ara com a nova classe de P3 degut a la necessitat de desdoblar aquest nivell a causa de l’augment d’alumnes en aquest curs que ha de començar, mentre que l’antiga sala de professors serà ara una aula de reforç, apunta l’alcaldessa.

Aquest augment d’una aula i la redistribució de sales ha estat possible gràcies a haver alliberat l’espai ocupat per l’antic menjador, que a més, es
trobava en el segon pis del col·legi.

La instal·lació del nou mòdul ha estat possible gràcies a la contribució conjunta del Departament d’Ensenyament de la Generalitat que ha aportat
l’estructura, l’Ajuntament del Palau que s’ha fet càrrec de la cimentació i obres adjacents, i l’AMPA que s’ha fet càrrec de part de la cuina, així com de
la instal·lació d’aigua i llum.

Comentarios