L'Obra Social la Caixa dóna 4.000 euros per ajuts socials d'urgència al Pla d'Urgell

Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, destinarà aquesta aportació a finançar les despeses bàsiques d'una trentena de famílies que es troben en situació crítica degut a la situació econòmica.
El president Francesc Fabregat amb els representants de l'Obra Social la Caixa.
photo_camera El president Francesc Fabregat amb els representants de l'Obra Social la Caixa.

A la seu del Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha tingut lloc aquest dimarts, l'acte de signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Obra Social la Caixa i l'ens comarcal, amb el que l'entitat financera aporta 4.000 euros, destinats a un programa d'ajuts d'urgència que gestionaran els Serveis Socials comarcals.

El programa té com a objectiu atendre situacions puntuals d'una trentena de famílies de la comarca, el que representa 170 beneficiaris, per tal que puguin fer front a les despeses bàsiques diàries, com alimentació, habitatge, salut o escolarització.

Segons el president del Consell Comarcal Francesc Fabregat, el conveni demostra un cop més la implicació i la sensibilitat de la societat civil, que es bolca en qualsevol convocatòria d'ajut als col·lectius més necessitats. Fabregat va destacar la tasca d'entitats com Cáritas o Mans Unides que en la majoria de casos gestionen voluntaris que dediquen el seu temps i esforç a les tasques humanitàries.

Fabregat també va destacar l'actitud de l'Obra Social la Caixa que amb l'aportació que materialitza en el conveni demostra la sensibilitat envers les necessitats del territori i dels col·lectius més necessitats. Amb la seva aportació l'entitat fa possible que les administracions puguin fer front a algunes de les necessitats que demanden els ciutadans.

Comentaris
Més a Comarca