La calamarsada afecta al 100% de la collita de cereal i fruiters d'una gran part del Pla d'Urgell

Miralcamp, Sidamon, Vila-sana, Torregrossa, Mollerussa, Fondarella, Palau d'A nglesola i Golmés han estat el centre de la calamarsada. Els alcaldes consideren la situació de catàstrofe pels seus efectes en el camp, així com en cotxes i teulades que també han estat molt importants.
photo_camera Inundacions en els carrers de Mollerussa.

Comencen a arribar les primeres valoracions dels danys, el President de la Diputació, Joan Reñé ha parlat amb els alcaldes del municipis en un incís de la seva agenda protocolària i ha manifestat que en el seu municipi, Fondarella,  la afectació ha estat incalculable en els conrreus, així com en cotxes i en alguns edificis. Per la seva banda,  el President del Consell Comarcal Francesc Fabregat,  també esta visitant els municipis per conèixer els danys en edificis i conreus. Fabregat ha informat que s'ha ensorrat un edifici agrícola a Sidamon i en els conreus les destrosses han estat importantíssimes.

A Miralcamp, Melcior Claramunt ha manifestat que l'afectació més important ha estat en els conreus de blat de moro i de cereals. En una primera estimació,  l'alcalde considera que ha estat una catàstrofe per l'agricultura, també pel que fa als edificis, alguna teulada i canaleres trencades. 

Comentaris
Més a Comarca