La Incubadora d'Empreses de Bell-lloc clausura el cicle de creativitat empresarial

La Incubadora d'Empreses d'Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc (ID'A) va clausurar el passat dijous el cicle de jornades dedicades a la creativitat i innovació per la consolidació empresarial.
En el cicle es van inscriure al voltant d'un centenar de participants.
photo_camera En el cicle es van inscriure al voltant d'un centenar de participants.

El president de la Diputació de Lleida Joan Reñé va participar en la cloenda de les jornades, acompanyat de l'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola, lliurant les acreditacions als 53 participants que van seguir les activitats programades, dels prop d'un centenar de persones que s'hi van inscriure.

La jornada de cloenda es va iniciar amb la xerrada de Jaume Romeu que va parlar del valor afegit, que representa l'activitat a les xarxes socials, per les empreses, va continuar la taula rodona PIMES de Lleida i xarxes socials: quina utilitat i quin ús se’n fa, en la que hi van intervenir German Rosell, fundador d’Ebentu; Ramon M. Batlle, de Semillas Batlle  i Miquel Àngel López, soci fundador de Plautech.

En les anteriors sessions de les jornades hi van intervenir, David Jorba de SIC Solutions for Intelligent Coaching; l'ex-entrenador de l'equip de handbol del FC Barcelona, Xesco Espar, autor del llibre “Jugar con el corazón”, i Joan Torrent, director de la UOC Business School i professor d’Economia i Empresa de la UOC .

El director tècnic de la Incubadora d'Empreses, Roger Bosch va mostrar la seva satisfacció per la resposta que han tingut les jornades, per la qual cosa va anunciar que aquesta setmana la ID'A inicia un nou cicle sota el títol d'Emprenedors, que consistirà en cinc sessions que tindran lloc els dijous de 19:00 a 21:00 h del 15 de novembre al 20 de desembre.

  

comentaris