La Incubadora d'Empreses de Bell-lloc inicia un nou seminari gratuït

Amb l'objectiu de fomentar la creació de noves activitats empresarials, la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc (ID'A) va celebrar aquest dijous la primera sessió d'un nou seminari gratuït per a emprenedors.
La jornada de cloenda la va presidir Joan Reñé i Ramon Cónsola.
photo_camera Les jornades tenen lloc a les instal·lacions de la Incubadora de Bell-lloc.

Sota el títol, La creació de l’empresa: de la idea al negoci, el professor de la Universitat de Lleida (UdL), José Manuel Alonso, va inaugurar el nou seminari de la ID'A de Bell-lloc, una convocatòria en la que hi participen una quarantena de persones. Alonso va posar a l’abast dels futurs emprenedors els conceptes bàsics i els fonaments imprescindibles per a la creació d’una empresa.

La Incubadora de Bell-lloc, que forma part de la xarxa de CEI’S de la Diputació de Lleida, ha iniciat aquest cicle de seminaris que consta de cinc sessions, especialitzades en cadascun dels punts imprescindibles per a la creació d’una empresa impartits per docents experimentats en cada matèria. Totes les sessions es faran en dijous, de set a nou del vespre i la inscripció és gratuïta.

El dijous 22 de novembre, continuarà el seminari amb la sessió, Innovació i estratègia empresarial a càrrec de Josep Maria Barrufet. Eduard Cristóbal, serà l'encarregat d'impartir la classe sobre el Màrqueting empresarial el dijous 13 de desembre, i finalitzarà el cicle Àlex Surroca, el 20 de desembre amb la sessió dedicada a les TIC aplicades al món de l’empresa.

La posada en marxa de la xarxa de CEI’S de la Diputació, té com a missió principal prestar recolzament a totes aquelles iniciatives empresarials que suposin una innovació o diversificació empresarial, oferint un sistema complert i integrat d’activitats i serveis.

La xarxa de CEI’S de la Diputació són: Cervera, Borges Blanques, Bell-lloc, Balaguer, Tàrrega, Vielha, La Seu d’Urgell, Sort , Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, en total 10 centres empresarials que, juntament amb el de Lleida, disposen de més de 9.000 metres quadrats i uns 104 espais a disposició de les noves empreses innovadores de les comarques de Lleida.

comentaris