18.10.2021 |

La Incubadora d''Empreses de Bell-lloc organitza noves jornades formatives

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc (IDA), organitza un nou cicle de jornades gratuïtes de formació per a empresaris i emprenedors, en aquesta ocasió sota el títol de Creativitat i Innovació per la Consolidació Empresarial. 
 Signatura del contracte amb una de les primeres empreses de IDA.
Signatura del contracte amb una de les primeres empreses de IDA.
La Incubadora d''Empreses de Bell-lloc organitza noves jornades formatives

Amb la voluntat de continuar fomentant les idees creatives i innovadores per a la consolidació de les empreses o entitats del territori, la IDA de Bell-lloc ha organitzat un nou cicle de jornades de formació gratuïtes que es desenvoluparan en 4 sessions. Una iniciativa que té com a objectiu crear un espai de debat, diàleg i intercanvi d’experiències, orientat a proporcionar al nou emprenedor/a i l’empresari/a assentat nous coneixements en innovació que permetin facilitar la presa de decisions en la gestió del dia i que incideixin en la consolidació, en la millora i creativitat. 

Les jornades s'inauguraran el dijous 18 d'octubre a dos quarts de vuit dels vespres, amb la lliçó inaugural, La empresa al S.XXI: la necessitat de reinventar-se e innovar, que impartirà el coach David Jorba (SIC Solutions for Intelligent Coaching S.L.)

La segona sessió portarà per titol Fer equip i crear sinèrgia a l’empresa clau per la consolidació, dirigida per Xesco Espar, inspirador, autor de Jugar con el corazón, ex entrenador de Balonmano del FC Barcelona. Aquesta tindrà lloc el dijous 25 d'octubre de dos quarts de vuit a dos quarts de deu del vespre.

Microempreses i PIMES després de la crisi. Opcions creatives i innovadores de futur?, serà el tema de la tercera jornada, que es portarà a terme el dimarts 30 d'octubre, en el mateix horari, impartida pel director de la UOC Business School i professor d’Economia i Empresa de la UOC, Joan Torrent.

Jaume Romeu, soci fundador de la startup Socialment, tancarà el cicle de jornades el dijous 8 de novembre, amb el tema Innovació i xarxes socials com a valor afegit empresarial. Un cop finalitzada la classe està prevista una taula rodona que tractarà el tema, PIMES de Lleida i xarxes socials: quina utilitat i quin ús se’n fa, en la que hi pariciparan, German Rosell, fundador d’Ebentu, Paco Batlle, director de Semillas Batlle SA, Miquel Àngel López, soci fundador de Plautech, Belen Rojas, gestora administrativa de Dentaloffice.

Les inscripcions gratuïtes es poden fer mitjançant web www.ida.cat owww.jornadesempresarials.cat

Per un altra banda, aquest divendres La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc lliurarà les claus als emprenedors, Ricard Navàs i Maria Rosa Moreno, que passarn a ocupar dos nous espais de l'instal·lació. El Ricard Navàs es dedica als serveis de comerç exterior, a la internacionalització i al màrqueting digital internacional, a part és assessor homologat per ACC1Ó de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a la Maria Rosa Moreno es dedica a l’assessorament empresarial, a la traducció i interpretació i al coaching empresarial.

El termini d’accés als despatxos continua obert fins a finals d’any, quedant per ocupar 3 despatxos del 8 que n’hi ha. Al web www.ida.cat hi ha tota la informació possible sobre la incubadora i ja està activa una pàgina a facebook i twitter on s’actualitzen els esdeveniments de la Incubadora.

 

  
 

 

La Incubadora d''Empreses de Bell-lloc organitza noves jornades formatives
comentaris