La ZER Vent Seré incorpora una auxiliar de conversa d'anglès

La jove de vint anys Alice Bell, es va incorporar el passat 1 d'octubre al claustre de professors de la ZER Vent Serè, que aplega els col·legis Ton Clavé de Vila-sana i l'Estel de Castellnou de Seana, per potenciar l'ús de la llengua anglesa.

En el marc del programa d'auxiliars de conversa que impulsa el Ministerio de Educación y Ciencia, el passat dia 1 d'octubre es va incorporar a la ZER Vent Serè, la jove de Winchester Alice Bell, una noia de 20 anys que estudia un grau de llengües modernes a la universitat de Swansea a Gal·les. Les seves principals afeccions són els esports i entre els seus preferits es troben el lacrosse, el tennis i l’hípica, esports que practica de forma habitual al seu país.

L'objectiu del programa, que han incorporat el col·legis del Pla d'Urgell, es ajudar a potenciar l’ús de la llengua oral anglesa, per la qual coda l'Alice formarà part del claustre dels centres fins el 31 de maig de 2013.

Segons la comunitat educativa, es tracta d'una experiència única i molt gratificant, de la que també en gaudiran, alumnes, mestres, famílies, així com els veïns d'ambdues poblacions. Els alumnes utilitzaran la llengua anglesa en situacions reals dins de l’aula per interactuar amb l’ajudant de conversa, una situació que sense l’ajuda de l’Alice no seria possible.

Comentaris
Més a Comarca