Les polítiques agràries, les pensions i l'atur en una Catalunya independent

L'Assemblea Nacional Catalana organitza sengles actes a Miralcamp i Fondarella, amb unes xerrades -col·loqui en les que els temes exposats giraran entorn de la capacitat econòmica d'una Catalunya independent i de les polítiques agràries o les pensions i l'atur entre altres d'interés general.  

El proper divendres 5 d'octubre, Fondarella serà l'escenari de la xerrada del Cercle Català de Negocis, organitzada per l'ANC, en la qual intervindran el Pere Pugés del Secretariat de l'ANC, el Pep Riera, ex-dirigent d'Unió de Pagesos i el Jordi Millà del Cercle Català de Negocis. L'acte tindrà lloc a les 21,00h a la Sala Polivalent de l'Ajuntament. 

D'altra banda,  el dijous 11 d'octubre a 2/4 de 9 del vespre, el local de la Penya Barcelonista de Miralcamp serà el marc escollit per la xerrada "Que passarà amb les pensions i amb l'atur en una Catalunya independent",  a càrrec de Jaume Gómez  Bonamussa de la Fundació Catalunya Estat.

Tot seguit, una conferència dedicada a  "Les polítiques agràries en una Catalunya independent" a càrrec de Pep Riera, líder històric de la Unió de Pagesos completarà l'acte,  per finalitzar amb un col·loqui amb la participació dels assistents. 

Comentaris
Més a Comarca