Les puntaires omplen el pavelló Salvador Ezquerra de Golmés

L'Associació de Dones Argelaga va reunir alguns centenars de puntaires del territori català en la trobada que va convocar aquest diumenge a Golmés.

L'urna en la que es van fer les votacions per l'elecció de la Pubilla i l'Hereu.
photo_camera L'urna en la que es van fer les votacions per l'elecció de la Pubilla i l'Hereu.

El pavelló Salvador Ezquerra de Golmés es va quedar pràcticament petit per acollir la resposta de puntaires que van organitzar aquest diumenge, l'Associació de Dones Argelaga. Una festa que en la desena edició va reunir al voltants de 400 aficionades i aficionats a la punta de coixí, que van poder compartir els millors treballs d'aquesta tasca artesanal, les amfitriones de l'Argelaga van obsequiar als participants amb diversos obsequis, i al llarg de la matinal es va dur a terme sortejos de regals que van facilitar empreses i establiments de Golmés.

En el decurs de la festa de puntaires es van realitzar els comicis per l'elecció de la Pubilla i l'Hereu d'enguany. Una urna instal·lada en el recinte va permetre recollir les paperetes amb els candidats, que un cop fet el reconte van resultar elegits la Núria Huguet com a Pubilla, l'Adrià Palau com Hereu, la Cinta Mayoral, i Lourdes Molina exerciran com a Dames d'honor i Joan Pérez i Marc Visa seran els Cabalers. Les noves representacions es faran efectives en el decurs de l'acte que tindrà lloc el 20 de maig, amb l'inici de la Festa Major de Sant Salvador.

Comentaris
Més a Comarca