Linyola inaugura la rehabilitació de la travessera urbana i n'assumeix la competència

L'alcalde de Linyola Josep Capdevila demana a la Diputació solucionar l'ampliació del pont sobre la séquia de reg de l'entrada del municipi.

Inauguració Travessera de Linyola (15)
photo_camera Joan Reñé i Josep Capdevila recorren un tram de les obres.

Linyola ha recollit aquell diumenge el traspàs de la competència del tram urbà de la carretera de Mollerussa a Bellcaire i una de les travesseres, una responsabilitat que trasllada la Diputació de Lleida, després de dur a terme les obres de rehabilitació.

El president de la Diputació Joan Reñé i l'alcalde de Linyola Josep Capdevila han presidit l'acte d'inauguració, acompanyats del president del Consell Comarcal Francesc Fabregat i alcaldes de la comarca. Reñé en el seu parlament ha manifestat la seva satisfacció per poder complir amb un compromís que fa molts anys que la corporació lleidatana tenia amb Linyola. Reñé ha recordat que l’any 2002 es va obrir al trànsit la variant del municipi i ha afegit que des d’aquell moment calia fer les actuacions oportunes perquè aquest tram urbà passés a la gestió municipal en perfectes condicions.

Per la seva banda Josep Capdevila ha agraït l'esforç de la Diputació per fer realitat una vella reivindicació del municipi, necessària i imprescindible per la seguretat de vehicles i vianants, Tot i així, l'alcalde ha demanat a Reñé poder resoldre el serrell que ha quedat pendent, l'ampliació del pont sobre la séquia del canal d'urgell, a l'entrada del municipi. Capdevila argumenta que després de la millora de la carretera aquest punt pot ser un inconvenient en la seguretat del trànsit.

El president de la Diputació de Lleida ha explicat que aquest projecte ha suposat un esforç per part de la corporació, ja que la situació econòmica no és favorable, però que s’ha aplicat un concepte d’eficiència i austeritat que ha permès rescatar petites partides que si se sumen, donen la possibilitat de fer aquest tipus d’actuacions, i en aquesta línia recollia el compromís de què la propera actuació seria la de l'ampliació del pont.

Comentaris
Més a Comarca