23.05.2022 |
Territoris.cat

Linyola serà la seu de la Festa del Medi Ambient del Pla d'Urgell

En el marc de la jornada se celebrarà la segona fira de productes locals, artesans i tradicionals, s’exposaran treballs relacionats amb l’àmbit del medi ambient fets per les escoles de la comarca.

El públic podrà participar en els jocs realitzats amb materials reciclats.
El públic podrà participar en els jocs realitzats amb materials reciclats.
Linyola serà la seu de la Festa del Medi Ambient del Pla d'Urgell

Linyola, serà aquest diumenge 15 de juny, la seu del Dia del Medi Ambient, una jornada de caràcter itinerant, que organitza el Consell Comarcal per cinquè any consecutiu. Una iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar petits i grans de les accions que podem fer a escala domèstica per a cuidar el medi ambient, tal com ha explicat el president del Consell Comarcal Francesc Fabregat.

http://www.territoris.cat/media/territoris/images/2014/06/11/2014061111552997431.jpgLa jornada que tindrà lloc en la zona esportiva de Linyola, ha programat activitats i tallers per a petits i grans entre les que cal destacar una introducció al manteniment de la bicicleta o l'elaboració de cosmètica natural.

Els assistents podran participar en una demostració de vol i maneig de rapinyaires, passejades amb poni i carro, tir amb arc, bitlles, demostració de bombolles de sabó i, per a cloure la jornada, una xerrada de Josep Pàmies sota el títol Plantes per a alimentar-nos, plantes per a curar-nos.

Per als més petits, s’han programat, tan de matí com de tarda, tallers del món del cavall, de sons reciclats, de jocs reciclats i d’exploradors. Per a tots els tallers, és necessari inscriure’s prèviament contactant amb l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Tampoc hi faltarà el pop inflable del reciclatge, se celebrarà la segona fira de productes locals, artesans i tradicionals, s’exposaran treballs relacionats amb l’àmbit del medi ambient fets per les escoles de la comarca i hi haurà una mostra de jocs reciclats i una altra d’animals.
Els tallers i les activitats programades pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell dins del Dia del Medi Ambient són gratuïtes i estan obertes a tothom.

Linyola serà la seu de la Festa del Medi Ambient del Pla d'Urgell
comentaris