Més de 500 atletes participen en el Cros Vila de Bellvís

El Consell Esportiu del Pla d'Urgell va convocar una nova prova atlètica, aquest cap de setmana a Bellvís, dins del calendari esportiu escolar, una competició que va comptar amb unas participació de 540 atletes.
la prova va tenir lloc a les pistes de l'associació Atletisme Bellvís.
photo_camera la prova va tenir lloc a les pistes de l'associació Atletisme Bellvís.

Les pistes del Club Atletisme Bellvís van ser l'escenari, aquest diumenge, d'una nova convocatòria atletica del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, una competició que va comptar amb la col·laboració del Club local, i de l'Ampa i l'escola Joaquim Palacín del municipi. Un total de 540 atletes distribuïts en diferentes categories van participar en la prova que també va tenir representació d'altres comarques de la demarcació.

Pel que fa a les classificacions, Abdelhak Azzi dels Esbufecs de Mollerussa va ser el guanyador de la categoria Aleví masculí, seguit del company d'equip Jordi Adrià i en tercer lloc el corredor d'Arbeca Pol Torrent. En la mateixa categoria de fèmines els Esbufecs van repetir pódium amb la corredora Douaa Zaoui, seguida de Carla Roca del col·legi Mater, i el tercer millor temps va tornar a ser per una arbequina la Núria Monttalà.

La categoria benjamí femení va ser la que va comptar amb més participació, amb un nou triomf dels Esbufecs amb l'atleta Oxana Bonjorn, i també segona posició pels atletes d'Arbeca, en aquest cas l'Alba Caño, i la tercera millor classificada Aida Alemany dels Esbufecs. En la versió masculina de la categoria, triomf local amb l'atleta Gerad Aguilar, en segon lloc Pol Farré d'Arbeca seguit de Max Boldú, també de les Garrigues.

Els cadets masculins van estar representats per dos arbequins Roger Estradé, i Arnau Morell, i les fèmines garriguenques també van dominar en aquesta categoria amb les corredores Núria Tilló, Carla Camí i Marina Fuchó.

La propera prova serà el 3 de Març Cros Culleré organitzat per l'Associació Atlètica xafatolls, i l'Ajuntament de Mollerussa i a nivell comarcal el 10 de març tindrà lloc el Cros de la Vila del Palau d'Anglesola.

Comentaris
Més a Comarca