Nou robatori amb actes vandàlics al Bar de les piscines de Bell-lloc

Per segon any consecutiu, desconeguts, roben i causen destrosses importants en el bar de les piscines municipals de Bell-lloc.

Imatge de l'estat en què va quedar el bar de les piscines de Bell-lloc.
photo_camera Imatge de l'estat en què va quedar el bar de les piscines de Bell-lloc.

La passada temporada, per aquestes dates, uns desconeguts van accedir al recinte de les piscines municipals de Bell-lloc, i després de forçar la porta del bar es van emportar una important quantitat de begudes, articles d'alimentació i algun petit electrodomèstic. Un incident que s'ha repetit aquesta matinada, però en aquest cas amb conseqüències molt més greus per al propietari de l'equipament.

Salus Arenas és el responsable del bar de les piscines, i ha explicat que els fets han tingut lloc al voltant de les quatre de la matinada, quan els desconeguts han forçat la porta de l'establiment,

al comprovar que no hi havia diners han malmès el mobiliari, els estris,  i li han calat foc.

Arenas ha afegit que el foc ha afectat a part de la instal·lació elèctrica, el sostre i el terra, de l'establiment, i per altra banda els delinqüents han deixat els congeladors oberts, per la qual cosa s'ha fet malbé menjar i gelats. Els delinqüents s'han emportat ampolles de licors i llaunes de refrescos, i els desperfectes estan valorats en més de 15.000 euros, al que s'han d'afegir uns 5.000 euros més dels articles que s'han malmès.

El responsable de l'establiment ha assegurat que no es tracta de professionals, ja que la manera d'actuar ha estat molt barroera, obrint la tanca del recinte de les piscines i la porta del bar, a cops. Arenas ha explicat que la instal·lació ha quedat totalment inservible, i que començarà les tasques de neteja i restauració, per poder obrir el més aviat possible.

Comentaris
Més a Comarca