30.11.2022 |
Territoris.cat

El Pessebre Vivent de Linyola canviarà joguines per entrades

L'organització del pessebre ha convidat al jugador de l'Ajax Bojan Krkic, i altres personalitats de l'àmbit, polític, esportiu i cultural, per fer de figurants en la representació del quinzè aniversari que tindrà lloc el dia 5 de gener.

L'alcalde Josep Capdevila amb Àlex Mases i Jaume Pedrós, a l'escenari del pessebre.
L'alcalde Josep Capdevila amb Àlex Mases i Jaume Pedrós, a l'escenari del pessebre.
El Pessebre Vivent de Linyola canviarà joguines per entrades

L'Associació del Pessebre Vivent de Linyola col·laborarà, en la quinzena edició, amb Creu Roja i els Serveis Socials del Consell Comarcal, en la campanya cap nen sense joguines. Amb aquesta acció els visitants podran canviar joguines per entrades i d'aquesta manera participar en la campanya solidaria.

L'organització del Pessebre ha volgut commemorar el quinzè aniversari, organitzant una representació diürna, el dia 5 de gener a les 12 del migdia, un acte al qual s'han convidat a personatges de rellevància com el jugador Bojan Krkic, l'actriu Andrea Trepat, o el president del Consell Comarcal Francesc Fabregat, així com alcalde de la comarca.

Segons el membre de l'organització Àlex Mases, la previsió es que aquest any visiten el pessebre al voltant de 5.000 persones, ja que s'incrementen els dies de representació, motiu pel qual es podria recollir al voltant d'un 1% de joguines.

El Pessebre presentarà una seixantena d'escenes, algunes recuperades d'edicions anteriors, en les que hi participen entre 120 i 140 persones de la localitat. Aquests actuaran en les sessions del 26 i 29 de desembre i 1, 4, i 6 de gener, a partir de les 18;30 hores.

Segons Mases, per tal de coordinar la funcionalitat i comoditat del públic, aquest any es podran reservar les entrades a la pàgina web de l'Associació del Pessebre Vivent.

Per altra banda, es torna a organitzar el càsting de caganers, una iniciativa que aquest any serà molt més tecnològica. L'organització ha encarregat una app, que es presentarà el pròxim dilluns, amb la que es podran inscriure els aspirants a representar aquest personatge. Amb aquesta mateixa aplicació el públic podrà votar al seu candidat i els finalistes participaran en el càsting que tindrà lloc el dia 21 de desembre al Poble Espanyol de Barcelona.

Una altra de les novetats d'enguany és la col·laboració de la firma Caldos Aneto, que obsequiarà als visitants amb caldo calent, que acompanyarà a la tradicional camamilla de Linyola, i una petita mostra d'entitats. Aquesta darrera iniciativa es podria incrementar el pròxim any, amb productors de la comarca.

 

El Pessebre Vivent de Linyola canviarà joguines per entrades
comentaris