19.10.2021 |
Territoris.cat

El Pla d'Urgell es prepara per rebre als Reis Mags d'Orient

El Poal serà el municipi del Pla d'Urgell que rebrà més aviat als Mags d'Orient, que arribaran el dissabte a les set de la tarda a la plaça de l'Ajuntament.

Reis d'Orient Mollerussa
Reis d'Orient Mollerussa
El Pla d'Urgell es prepara per rebre als Reis Mags d'Orient

Un cop inaugurat l'any nou la comarca prepara la darrera i més il·lusionada festa del Nadal, l'arribada dels Reis d'Orient. Una celebració plena d'entusiasme que contagia a grans i petits.

La majoria dels municipis de la comarca rebran a Ses Majestats amb activitats paral·leles i esperaran que puguin repartir centenars de joguines.

Aquest any els Mags avançaran la seva visita a la comarca, ja que El Poal té previst rebre'ls el dissabte a les 7 de la tarda, amb els tradicionals parlaments i posterior repartiment de les joguines per les llars.

A la resta de municipis l'arribada està prevista pel diumenge, a Barbens ho faran a les 6 de la tarda, la mateixa hora que a Bell-lloc. En aquest municipi els més petits podran esperar l'arribada al parc infantil que s'instal·larà a la sala Cultural.

A un quart de set de la tarda els Reis arribaran a Bellvís, on seran rebuts per les autoritats a la casa consistorial, i tot seguit es desplaçaran als Arcs. A Castellnou de Seana els Mags arribaran a les sis de la tarda amb l'adoració i parlaments a l'Ajuntament.

Fondarella espera l'arribada a les set de la tarda, faran els parlaments des del balcó de Cal Reñé i després de passar per la plaça de l'Ajuntament visitaran el pessebre vivent que representaran els infants i joves del municipi.

Golmés rebrà als Reis a les sis de la tarda, amb el parlament al balcó de l'Ajuntament i posterior adoració a l'església parroquial. A la mateixa hora esperen als Mags a Ivars d'Urgell, on també faran el parlament a la casa consistorial i tot seguit lliuraran els regals als infants a la Sala Cultural.

A Miralcamp els Reis visitaran el municipi a partir de les set de la tarda i després dels parlaments a l'Ajuntament, es disposaran a repartir els regals per les llars.

A Mollerussa, la plaça de l'Estació serà el punt de concentració, a dos quarts de set de la tarda, per rebre a Ses Majestats, tot seguit el recorregut fins a la plaça de l'Ajuntament per dirigir els parlaments. A Linyola arribaran a les 7 de la tarda a la plaça de l'església, i també repartiran els regals per les llars del municipi.

Al Palau d'Anglesola tenen previst l'arribada a les sis de la tarda, la mateixa hora que a Sidamon, en aquest municipi visitaran al Rei Herodes, i tot seguit es desplaçaran al pessebre que representen infants i joves a la plaça de l'església.

Torregrossa també rebrà a Ses Majestats amb un pessebre vivent que representaran els participants en la catequesi, a les set de la tarda, parlaments a l'Ajuntament i repartiment de regals. A Vila-sana a dos quarts de set de la tarda arribaran els Reis a l'Ajuntament i seguidament repartiran els regals, i a Vilanova de Bellpuig també ho faran a la mateixa hora, a l'Ajuntament i posteriorment a l'església.

El Pla d'Urgell es prepara per rebre als Reis Mags d'Orient
comentaris