El Pla d'Urgell es prepara per rebre als Reis Mags d'Orient

El Poal serà el municipi del Pla d'Urgell que rebrà més aviat als Mags d'Orient, que arribaran el dissabte a les set de la tarda a la plaça de l'Ajuntament.

Reis d'Orient Mollerussa
photo_camera Reis d'Orient Mollerussa

Un cop inaugurat l'any nou la comarca prepara la darrera i més il·lusionada festa del Nadal, l'arribada dels Reis d'Orient. Una celebració plena d'entusiasme que contagia a grans i petits.

La majoria dels municipis de la comarca rebran a Ses Majestats amb activitats paral·leles i esperaran que puguin repartir centenars de joguines.

Aquest any els Mags avançaran la seva visita a la comarca, ja que El Poal té previst rebre'ls el dissabte a les 7 de la tarda, amb els tradicionals parlaments i posterior repartiment de les joguines per les llars.

A la resta de municipis l'arribada està prevista pel diumenge, a Barbens ho faran a les 6 de la tarda, la mateixa hora que a Bell-lloc. En aquest municipi els més petits podran esperar l'arribada al parc infantil que s'instal·larà a la sala Cultural.

A un quart de set de la tarda els Reis arribaran a Bellvís, on seran rebuts per les autoritats a la casa consistorial, i tot seguit es desplaçaran als Arcs. A Castellnou de Seana els Mags arribaran a les sis de la tarda amb l'adoració i parlaments a l'Ajuntament.

Fondarella espera l'arribada a les set de la tarda, faran els parlaments des del balcó de Cal Reñé i després de passar per la plaça de l'Ajuntament visitaran el pessebre vivent que representaran els infants i joves del municipi.

Golmés rebrà als Reis a les sis de la tarda, amb el parlament al balcó de l'Ajuntament i posterior adoració a l'església parroquial. A la mateixa hora esperen als Mags a Ivars d'Urgell, on també faran el parlament a la casa consistorial i tot seguit lliuraran els regals als infants a la Sala Cultural.

A Miralcamp els Reis visitaran el municipi a partir de les set de la tarda i després dels parlaments a l'Ajuntament, es disposaran a repartir els regals per les llars.

A Mollerussa, la plaça de l'Estació serà el punt de concentració, a dos quarts de set de la tarda, per rebre a Ses Majestats, tot seguit el recorregut fins a la plaça de l'Ajuntament per dirigir els parlaments. A Linyola arribaran a les 7 de la tarda a la plaça de l'església, i també repartiran els regals per les llars del municipi.

Al Palau d'Anglesola tenen previst l'arribada a les sis de la tarda, la mateixa hora que a Sidamon, en aquest municipi visitaran al Rei Herodes, i tot seguit es desplaçaran al pessebre que representen infants i joves a la plaça de l'església.

Torregrossa també rebrà a Ses Majestats amb un pessebre vivent que representaran els participants en la catequesi, a les set de la tarda, parlaments a l'Ajuntament i repartiment de regals. A Vila-sana a dos quarts de set de la tarda arribaran els Reis a l'Ajuntament i seguidament repartiran els regals, i a Vilanova de Bellpuig també ho faran a la mateixa hora, a l'Ajuntament i posteriorment a l'església.

comentaris