Posen una tanca al sortidor de la plaça Generalitat del Palau d'Anglesola

La tanca serà de fusta, amb un disseny més segur que l’actual, ja que no deixarà espais buits, tindrà un perímetre de 75 metres i una alçada d’aproximadament un metre.

Plaça de la Generalitat, una de les zones verdes més emblemàtiques del Palau.
photo_camera Plaça de la Generalitat, una de les zones verdes més emblemàtiques del Palau.

L'Ajuntament del Plau d'Anglesola substituirà la tanca que cercla el sortidor de la plaça de la Generalitat, donat que l'actual es troba molt deteriorada. Segons l'alcaldessa Montserrat Meseguer, la tanca actual suposa un risc pel fet de no complir la funció de protecció per evitar l’accés a l’interior de la zona on està instal·lat el sortidor.

Meseguer ha afegit que

precisament, al costat de la zona del sortidor hi ha un parc infantil i tota la plaça és un lloc molt concorregut, ja que al costat hi ha un dels edificis escolars del municipi

L’obra s’ha adjudicat per un import total de 2.921 euros mitjançant contracte d’obres menor. La tanca serà de fusta, amb un disseny més segur que l’actual, ja que no deixarà espais buits, tindrà un perímetre de 75 metres i una alçada d’aproximadament un metre, suficient per evitar que els més petits accedeixin a la zona que envolta la bassa i el sortidor.

comentaris
Més a Comarca