30.11.2022 |
Territoris.cat

Presenten el nou programa d'Activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell

Aquest programa, que es duu a terme juntament amb el Servei Educatiu del Pla d’Urgell, està finançat pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell i arriba a 5.800 alumnes de la comarca.

Reunió amb els directors dels centres educatius del Pla d'Urgell.
Reunió amb els directors dels centres educatius del Pla d'Urgell.
Presenten el nou programa d'Activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell

El Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d’Urgell, van convocar la passada setmana els directors dels 26 centres educatius de la comarca, presentar les activitats de Dinàmica Educativa programades pel curs 2013-2014.

La iniciativa ha programat 21 activitats per a tots els nivells en diversos àmbits: medi ambient, anglès, català, esports, història, art i ciència, amb les que els alumnes assisteixen a representacions teatrals en anglès i en català, poden visitar instal·lacions comarcals com ara la depuradora d’aigües o bé l’abocador, visiten el Museu de l’Aigua, el Museu de Vestits de Paper, o bé participen en jornades esportives o bé en conferències.

A més a més, s’organitzaran de nou el premi de poesia infantil i juvenil El sol del Pla i el Premi Comarcal de Treballs de Recerca, que arriba a la catorzena edició i promou la investigació entre els joves sobre temes del Pla d’Urgell.

Per al cos docent, és previst realitzar una jornada sobre el patrimoni de la comarca organitzada juntament amb el Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà. 

Per altra banda els Serveis Comarcals de Joventut també han presentat el Pla Comarcal davant de la Direcció General de Joventut de la Generalitat, per a poder organitzar activitats per als joves de tota la comarca, ja sigui als instituts de secundària i als centres de formació professional, o bé als espais joves de cada població. El Pla comarcal d’enguany preveu diverses àrees d’intervenció: emprenedoria  i prevenció, dirigides a persones joves de tota la comarca; la formació a professorat de secundària en matèria de prevenció de conductes de risc; i també la formació a persones joves en lleure juvenil.

Podeu descarregar el programa d'activitats en pdf 

  

Presenten el nou programa d'Activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell
comentaris