La primera edició del Festidamon sorprèn el públic i al consistori de Sidamon

Una iniciativa privada que el consistori va rebre amb cert escepticisme, però segons manifestacions de l'alcalde Josep Maria Huguet, després del resultat podria tenir continuïtat.

Imatge dels espectacles del primer Festidamon celebrat a Sidamon.
photo_camera Imatge dels espectacles del primer Festidamon celebrat a Sidamon.

Un veí de Sidamon va presentar un projecte cultural al consistori, amb l'objectiu de fomentar el teatre i les arts escèniques en diferents espais municipals. Una proposta que es va rebre amb un cert escepticisme, per part del consistori, encara que es va donar un marge de confiança als promotors de la iniciativa.

Sota el nom de Festidamon, aquest dissabte un col·lectiu de companyies i grups de teatre van ocupar els espais més emblemàtics del municipi, com l'amfiteatre del passeig del Canal, El Parc de la Pineda, la pista coberta, la Sala del Ball, entre altres. Una jornada que va comptar amb tot un seguit d'espectacles, de teatre i música, per a tots els públics, encara que va predominar l'animació infantil.

Malgrat que no es va fer gaire difusió del Festidamon la resposta del públic va ser important, i per aquest motiu i per la qualitat dels espectacles, l'alcalde de Sidamon Josep Maria Huguet, va manifestar, que el consistori preveu donar més suport als promotors, per tal que es pugui organitzar una nova edició, i garantir la seva continuïtat.

Comentaris
Més a Comarca