L'Associació Cultural de Sidamon promou la convivència ciutadana amb un sopar popular

Un retorn a les velles tradicions inicials recuperant el emblemàtic marc de la Plaça Major en un sopar que va aplegar un centenar de persones.
photo_camera Una imatge de l'espectacle de malabars que va animar la vetllada a Sidamon.

L'Associació Cultural de Sidamon amb la col·laboració de l'Ajuntament van organitzar un any més el sopar a la fresca en una emocionant nit d'estiu. Aquesta edició ha estat un retorn a les velles tradions inicials, doncs el marc escollit- anteriorment es feia a La Pineda i enguany no ha estat possible pels efectes de la pedregada- ha estat la Plaça Major de la vila, un entorn on antigament ja es celebraven els actes més emblemàtics de la població. Més de cent persones es van reunir per participar en el sopar que va consistir en plats tradicionals catalans, com la xatonada freda i el pa amb tomàquet amb embotits. La vetllada va continuar fins entrada la matinada,  amenitzada pel duo Acrobàtic Park, un grup d'alt nivell que va sorprendre per l'espectacularitat de la seva actuació i que compta amb un extraordinari palmarès nacional i internacional, amb actuacions al Palau Sant Jordi o al F.C.Barcelona i amb treballs per firmes com Loewe o Calvin Klein. 

Per altra banda, cal destacar que l'Associació Cultural de Sidamon és una entitat molt activa que compta amb uns 300 socis. L'entitat porta a terme engrescadores iniciatives que inclouen l'organització del Cap d'Any, la bicicletada popular o el sopar de l'estiu. La junta la formen  9 membres amb la seva presidenta al capdavant, la Gemma Simó, la qual ens ha manifestat la seva satisfacció pel treball d'una entitat que té un equip molt cohesionat i alhora per celebrar que aquest any l'Associació Cultural arriba al seu 20è aniversari. 

Comentaris
Més a Comarca