23.05.2022 |

Sopar maridatge amb el Celler Tomàs Cusiné, al Restaurant Petit Xiroi de Vila-sana

El dissabte a les 21,30h serà una bona ocasió -aprofitant també que és Festa Major de Vila-sana- per gaudir d'una proposta gastronòmica de Petit Xiroi, amb una cuina propera i contundent, nascuda i cuinada aquí, al mig del Pla d'Urgell per acompanyar-la de l'esplèndid maridatge amb el Celler Tomàs Cusiné, uns vins de les terres altes de la comarca de les Garrigues.
Salon
Restaurant Petit Xiroi oferirà un sopar-maridatge amb Celler Tomàs Cusiné.
Sopar maridatge amb el Celler Tomàs Cusiné, al Restaurant Petit Xiroi de Vila-sana

La gran qualitat de productes de la terra, es reflecteix també en l'activitat vinícola del nostre país, per la qual cosa, aquest dissabte es tindrà ocasió d'assaborir una cuina singular i excel·lent al Restaurant Petit Xiroi de Vila-sana, amb sopar Maridatge amb el Celler Tomàs Cusiné, tot un regal per als gourmets més exigents. 

El menú constarà en primer lloc, d'uns seitons casolans amb un llit de tomata de Vila-sana, un plat amb un vi Auzells 2011 (Blanc); en segon lloc, el Rissoto de bolets amb espàrrecs silvestres acompanyat d'un Llebre 2009 (negre); tot seguit, un Vilosell 2008 (negre) ideal amb els Caragols a la llauna amb tres salses, per finalment assaborir l'entrecot de bou a la brasa, acompanyat d'un Geol 2007 (negre). En quan a les postres, amb un pastís de formatge i tiramisú amb gelat de pegadolça, s'ha optat per un Macabeu Finca Racons 2010 (blanc). 

Per altra banda, Tomàs Cusiné compta amb una àmplia experiència en la denominació d'origen Costers del Segre, la qual cosa li ha permés, junt amb la seva passió i coneixements per aquest projecte vinícola, crear uns vins d’alta personalitat i elegància que consoliden al Celler com a bodega de prestigi.

El celler es troba al poble d’El Vilosell, a la comarca de Les Garrigues, dins de la DO Costers del Segre, i compta amb les instalacions adecuades per a la elaboració que marquen els objectius de qualitat. 

Sopar maridatge amb el Celler Tomàs Cusiné, al Restaurant Petit Xiroi de Vila-sana