Tàssies guanya la Cursa de Bell-lloc, tot i la mala passada de la calor

El nou format de la Cursa de 10 Km de Bell-lloc va reunir al voltant de 450 participants, entre la cursa atlètica i la caminada popular.

L'alcalde Ramon Consola va lliurar el trofeu al guanyador Alexandre Tàssies.
photo_camera L'alcalde Ramon Consola va lliurar el trofeu al guanyador Alexandre Tàssies.

El corredor del CE Linyola Alexandre Tàssies es va adjudicar, un any més, la Cursa 10Km de Bell-lloc, una prova que malgrat estrenar format nocturn, va tenir la calor com a protagonista. Una circumstància que va jugar una mala passada als atletes, com va ser el cas de Tàssies, que va arribar a la meta totalment exhaust, fins el punt d'haver de necessitar l'ajut del personal de l'organització per creur la meta, i assistència sanitària, a l'igual que altres participants.

Malgrat tot, l'atleta linyolenc va aconseguir un temps de 34:59, 1 minut i 45 segons per sobre del segon classificat Jaume Farré de l'Atletic Sanaüja, el tercer millor temps l'aconseguia l'atleta del CA  Borges Josep Viladoms. Pel que fa a les participants femenines, la primera en creuar la meta va ser Betsabé Cabrero dels Maratonians del Segre, seguida de l'atleta del CA Santa Coloma de Queral Sònia Tarragó, i la independent Yolanda Cebrián feia el tercer millor temps.

La prova estrenava nou format, amb la sortida des del centre del municipi, en lloc del parc de la Pineda, on es feia habitualment. Per altra banda, també es va traslladar l'horari a les vuit de la tarda, i es va incorporar la caminada popular.  En total es van reunir al voltant de 450 participants, 240 en la cursa dels 10 quilòmetres i 210 en la caminada popular. Una nova iniciativa que va permetre incrementar la complicitat popular al traslladar el centre neuràlgic de l'acte al casc urbà.

Com en cada edició la Cursa de Bell-lloc inclou una acció solidària, que consisteix en destinar els diners de les inscripcions a entitats socials i humanitàries, que en aquesta ocasió es van lliurar als centres Acudam i Aspros. Entitats que van participar en l'acte instal·lant una parada de venda de productes que elaboren en el tallers ocupacionals.