30.11.2021 |

Territoris.cat organitza un cicle d'activitats culturals a la comarca per promocionar el diari digital

 

El diari digital Territoris.cat comença aquest divendres 20 de juliol un cicle d'activitats culturals que tenen com a objectiu divulgar la voluntat de servei a la comarca que té el mitjà. Fondarella serà l'escenari de la representació de la Companyia Teatre de Butxaca, Lluna d'Estiu.
Jordi Pàmias, amb Jaume Jovells, Nùria Miret, i David Pradas.
Territoris.cat organitza un cicle d'activitats culturals a la comarca per promocionar el diari digital

Territoris.cat va néixer amb la voluntat de ser un mitjà de referència a la comarca, una pretensió que respon a la necessitat de divulgar tota aquella informació que altres mitjans obvien per falta d'interès en les notícies de proximitat. D'una forma modesta però no per això menys important la redacció de territoris.cat treballa per ser l'altaveu del dinamisme social, cultural i esportiu del Pla d'Urgell, però sense deixar de banda les notícies de més abast que poden tenir interès pels seus lectors.

Els diaris digitals ofereixen una immediatesa que no tenen els mitjans convencionals, a la que hem d'afegir la facilitat de circulació de les notícies des d'aquesta plataforma per les xarxes socials, fet que aporta una major divulgació de la informació. És per això que els mitjans digitals cada cop prenen més protagonisme. Ho vàrem corroborar amb la pedregada del 5 de juliol, en què vàrem ser el diari digital més consultat de les terres de Ponent.

Per consolidar la nova plataforma informativa, territoris.cat ha organitzat un cicle d'activitats en diferents municipis de la comarca per donar a conèixer la mateixa, per que els comarcans coneguin les possibilitats que ofereix, i perquè hi puguin participar amb les seves aportacions i comentaris, que permetin millorar-la i incorporar tot allò que els lectors creguin necessari.

Aquest divendres, el primer acte del cicle tindrà lloc a Fondarella, al pati de Cal Ros a les 10 de la nit amb la representació de l'obra Lluna d'Estiu, una adaptació dels textos de Jordi Pàmias que ha dut a terme Jaume Jovells, musicats pel compositor i músic de Castellserà David Pradas. Es tracta d'una representació poètica en la que hi participen Jaume Jovells i Núria Miret.

El cicle continuarà al llarg del mes d'agost, amb la participació del conjunt instrumental Palau Street Band, o La Mare del Tano, entre d'altres.

Territoris.cat organitza un cicle d'activitats culturals a la comarca per promocionar el diari digital
comentaris