27.05.2022 |

El teatre protagonitza el programa de la Festa Major de Torregrossa

El programa també va comptar amb un esplèndid concert-cabaret a càrrec de l'Espai Ulises, en què el públic va poder gaudir d'una peculiar posada en escena amb l'acompanyament de la veu del baríton Ulises Ordúñez.
Concert-cabaret Ulises
El ball i un concert-cabaret també van protagonitzar els actes de la Festa Major d'hivern.
El teatre protagonitza el programa de la Festa Major de Torregrossa

Torregrossa va iniciar la seva Festa Major d’hivern, en honor al seu patró Sant Vicenç, el passat divendres dia 18 de gener, a la nit amb l’actuació a la Sala Recreativa Municipal de la Companyia de Josafat Teatre amb la presentació de l'obra No em convidis a sopar, una nova adaptació de l’obra El sopar dels idiotes de Francis Veber.

El públic va gaudir d’aquesta comèdia, l’argument de la qual és que en Carles i la seva colla d'amics preparen cada setmana un sopar molt especial. Aquest cop, en Carles té un convidat que és campió en la seva especialitat, però malauradament una lumbàlgia i la separació de la seva dona faran que la nit sigui un seguit de despropòsits de situacions còmiques.

Continuant amb els actes de la Festa Major, pel dilluns dia 21, els torregrossins i torregrossines van tenir l’oportunitat de gaudir d’un concert-cabaret a càrrec de l’Espai Ulises. Una posada en escena diferent i una veu impecable.

Durant més d’una hora Ulises Ordúñez, baríton nascut a Cuba però afincat a Barcelona des de l’any 1997, va oferir un treball presentat amb el nom Espai Ulises, dedicat a la música i l’art, durant el qual comparteix sentiments i cançons amb amics, i on se'l va poder veure realitzant la feina que durant anys ha fet darrera el teló com a dissenyador de vestuari.

El teatre protagonitza el programa de la Festa Major de Torregrossa
comentaris