Un ciutadà eslovac pateix l'amputació d'un peu en un accident laboral a Golmés

L'operari de nacionalitat eslovaca manipulava una serra circular amb la que s'hauria amputat el peu esquerre, i el Centre D'Assistència Primaria de Mollerussa ha sol·licitat un helicòpter per traslladar el ferit.

El taller es troba al carrer Tarragona del Polígon Colomer de Golmés.
photo_camera El taller es troba al carrer Tarragona del Polígon Colomer de Golmés.

Al voltant de les cinc de la tarda, aquest dijous, un empleat del taller mecànic M.S -S.L,  ubicat al Polígon Colomer de Golmés ha patit un accident que l'hi ha amputat el peu esquerre. Es tracta del ciutadà eslovac R.K de 45 anys, resident al Pla d'Urgell, que en el moment de l'accident manipulava una serra circular i per causes que es desconeixen, aquesta l'hi ha seccionat totalment el peu esquerro.

El ferit ha estat traslladat al Centre d'Assistència Primaria (CAP) de Mollerussa, on ha estat atès pels serveis d'urgència, que al comprovar la gravetat han sol·licitat un helicòpter per portar al ferit a un centre hospitalari, que podria ser a Barcelona, encara que no s'ha pogut confirmar.

L'alcalde de Golmés Jordi Calvís s'ha traslladat al lloc dels fets, per tal de conèixer les causes i la gravetat de l'accident. Calvís ha explicat que es tracta d'un taller mecànic que dirigeixen dos ciutadans eslovacs residents al municipi, des de fa més de 10 anys, i la persona accidentada hauria estat un antic soci, que actualment havia passat a ser empleat. L'alcalde ha afegit que es desconeixen les causes de l'accident, fins que els Mossos d'Esquadra no finalitzin les investigacions.

Comentaris
Més a Comarca