Alumnes del Pompeu Fabra de Mollerussa col·labora amb les escoles bressol

Pompeu Fabra - Som una escola propera 2
photo_camera Pompeu Fabra - Som una escola propera

L'escola Pompeu Fabra de Mollerussa va obrir les seves portes a la quitxalla de les escoles bressol de la ciutat, en el marc d'una iniciativa que van dur a terme els alumnes d'educació infantil.

Pompeu Fabra - Som una escola propera 5Els impulsors de la idea, van dirigir una carta, que van redactar plegats, a les escoles bressol de la capital del Pla d'Urgell, amb la voluntat de convidar-los a compartir una jornada d'activitats i experiències. Una iniciativa que vol constatar que el centre educatiu és una escola propera.

Els escolars del centre i els convidats van conviure en la seva activitat diària, participants de tallers, al galliner, a l'hort, amb taules de llum, i com no una bona estona al pati, amb l'esport i els jocs.

Pompeu Fabra - Som una escola properaAquesta experiència en continuarà repetint durant unes setmanes, per tal que petits i no tan petits puguin conviure en el marc de les experiències fora del context estrictament acadèmic, vivències que també resulten força enriquidores.

Comentaris