Barça Fundation i l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa s'uneixen contra el 'Bullying'

Escola Pompeu Fabra de Mollerussa
photo_camera Escola Pompeu Fabra de Mollerussa

L'escola Pompeu Fabra es va situar com a pionera a Mollerussa en la prevenció del Bullying, desplegant una iniciativa que tenia la voluntat d'oferir eines per promoure consciència i actituds per evitar l'assetjament entre els infants, un projecte pel qual va comptar amb el suport del programa Bullying prevention of Barça Fundation, de l'entitat esportiva catalana.

Escola Pompeu Fabra de MollerussaEl programa es va iniciar el passat curs, amb un pla d'activitats que incloïa formació del professorat del primer curs de cada cicle de l'escola, amb el que es pretenia dur a terme un estudi comparatiu amb les aules on no hi havia intervenció. Aquest curs s'ha repetit l'experiència, incidint novament en la formació de l'equip docent i ampliant la intervenció a tota l'escola.

El centre educatiu ha decidit instaurar el programa de forma permanent, amb l'objectiu prevenir possibles comportaments d'assetjament, així com fomentar la convivència entre l'alumnat, treballant les emocions, l'autoestima i l'autoconeixement i sobretot, les diferents maneres d'actuar davant les situacions de risc.

La col·laboració entre l'escola Pompeu Fabra i la Fundació Barça ha permès, que l'entitat esportiva facilités els materials, la formació, i els recursos personals necessaris per desplegar el projecte un any més.

Comentaris