Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa es tornen a convertir en mestres

Però aquest curs a conseqüència de les normatives sanitàries i preventives, la relació entre els centres educatius s'ha hagut de reconvertir en accions virtuals i analògiques
Els escolars preparen treballs per compartir @PompeuFabra
photo_camera Els escolars preparen treballs per compartir @PompeuFabra

Per tercer any consecutiu els alumnes d'educació infantil de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa es van convertir en els professors de la quitxalla de les escoles bressol de la capital del Pla d'Urgell. Però aquest curs a conseqüència de les normatives sanitàries i preventives, la relació entre els centres educatius s'ha hagut de reconvertir en accions virtuals i analògiques.

Els treballs de Nadal que van compartir els escolarsD'ençà que va començar el curs, les escoles Bressol de Mollerussa, i l'escola Pompeu Fabra, per no perdre el vincle de les anteriors edicions, van substituir el contacte directe per activitats digitals i en paper. Es van confeccionar postals nadalenques que es van intercanviar, uns i altres, per carnaval es van intercanviar vídeos amb cançons, poemes o fotos. Fins que la situació sanitària millori, els centres educatius duran a terme aquesta iniciativa a distància, per tal de continuar la relació i l'experiència enriquidora.

Escola Pompeu Fabra amb escoles Bressol 2Amb aquesta activitat l'escola Pompeu Fabra pretenia que els escolars s'endinsin en l'aprenentatge comunitari, compartint experiències que els ajuda a créixer en la seva formació. Els escolars compartien una jornada amb els més petits de les escoles bressol, en l'entorn de les diferents accions que porta a terme l'escola, com és la granja o l'hort. Uns i altres donaven menjar a les gallines, i arromangaven per plantar hortalisses al camp.

Jornada de Portes obertes i preinscripció

Podeu consultar la jornada de portes obertes i formalitzar la preinscripció en aquest enllaç 

 

Comentaris