Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra parlen amb l'organització Open Arms

Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra parlen amb Open Arms 1
photo_camera Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra parlen amb Open Arms

Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa es va posar en contacte aquest dimecres amb personal de l'entitat Open Arms, a través d'una videoconferència. Una iniciativa que donava continuïtat a les activitats que es van dur a terme en el centre, en la commemoració del Dia Internacional de la Pau, el 30 de gener.

Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra parlen amb Open ArmsEls escolars van parlar, en aquella commemoració de les Organitzacions No Governamentals (ONG), i Open Arms va ser una de les seleccionades, degut a la seva rellevància en el rescat de persones en la Mediterrània. Una situació tràgica de milers de persones que fugen dels seus països d'origen, per intentar refer les seves vides.

Dia internacional de la Pau l'escola Pompeu FabraL'interès l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa havia sigut poder tenir un dels membres de l'organització a les aules, però si no pot ser, aquest dimecres van poder parlar en directe amb un d'ells a través de les noves tecnologies. Els escolars de cicle superior havien dut a terme una tasca de recerca en el web de l'ONG, que els va servir per formular algunes de les preguntes.

Els participants en la videoconferència es van sorprendre de la feina que duen a terme els voluntaris de l'entitat humanitària, així com prendre consciència del que significa arriscar-se a creuar d'un continent a altre de forma totalment precària. I la resposta de la comunitat internacional al dret de les persones migrants.

Comentaris