L'escola Pompeu Fabra de Mollerussa organitza un Scape Room de matemàtiques

Els alumnes de lescola Pompeu Fabra busquen les pistes a l'Scape Room
photo_camera Els alumnes de lescola Pompeu Fabra busquen les pistes a l'Scape Room

Els alumnes de sisè de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa s'han trobat que en arribar a l'aula aquest matí els professors els han tancat amb clau, sembla que amb la intenció de dur a terme una aventura matemàtica com a fil conductor de què han anomenat Class Scape Room Matemàtic.

Els alumnes de lescola Pompeu Fabra busquen les pistes a l'Scape RoomLa història ha començat amb la projecció d'un vídeo que explicava que en una gala de lliurament de premis cinematogràfics havia desaparegut un guardó, i en una hora s'havia de localitzar. Els alumnes han hagut de despertar el seu dot investigador per resoldre els enigmes que proposava el joc, amb un seguit de pistes que es trobaven en l'aula, amb l'objectiu de poder trobar la manera de sortir.

La relació de les matemàtiques amb el joc ha convertit la iniciativa en una experiència divertida en la qual la cooperació entre els nens i nenes ha sigut imprescindible

Amb aquesta proposta s'han repassat procediments matemàtics, lògica i raonament, al que s'ha d'afegir la capacitat de treball en equip, la col·laboració i sobretot, les ganes d'aprendre jugant.

Comentaris