29.07.2021 |

15 DE JULIOL

La llibreria 'la irreductible' homenatjarà a Joan Margarit amb una lectura continuada

Aquesta activitat, que s'emmarca dins de les propostes de la festa del llibre 'Llibrestiu', està oberta a tota la ciutadania

La llibreria 'la irreductible' ret homenatge a Joan Margarit
La llibreria 'la irreductible' ret homenatge a Joan Margarit el pròxim 15 de juliol.
La llibreria 'la irreductible' homenatjarà a Joan Margarit amb una lectura continuada

L'estiu és un bon moment per a la lectura. Durant les vacances, disposem de més temps per a nosaltres i les nostres inquietuds personals, i les llargues migdiades, o les postes de sol, brinden bones oportunitats a les persones lectores per tal d'evadir-se i viatjar de forma segura a través de les plomes (i els teclats) de les escriptores i escriptors.

Així, per tal d'inaugurar la temporada vacacional, el pròxim dijous 15 de juliol, el sector del llibre català ha programat 'Llibrestiu', una nova cita que vol reafirmar la importància de la lectura com a motor de les nostres vides.

Al llarg de 'Llibrestiu', les llibreries del país podran romandre obertes fins a les 23.00 hores, i tindran carta blanca per projectar tota mena d'activitats adreçades als seus públics.

'Llibrestiu' vol esdevenir una nova cita anual on el llibre i la societat en siguin els protagonistes

Des de la llibreria la irreductible de Lleida, es participarà en aquesta cita amb 'La gran lectura', una activitat que vol difondre una obra, de principi a final, d'un autor determinat.

Per aquest any, s'ha escollit el poeta segarrenc Joan Margarit, fent-li un petit homenatge pòstum. Així, amb 'Llegim Margarit', s'obre la possibilitat a qualsevol persona de Lleida a llegir i difondre els seus poemes.

Totes les persones interessades a participar d'aquesta lectura poètica continuada, han d'enviar un correu electrònic ([email protected]) a la llibreria fins el 14 de juliol, i li faran arribar el poema o poemes a llegir així com l'hora aproximada que li tocarà fer-ho.

Les lectures s'iniciaran al voltant de les 20.30 hores, i s'emetran en directe a través de les xarxes socials de la irreductible.


Descobreix més sobre la irreductible en la nostra entrevista!

La llibreria 'la irreductible' homenatjarà a Joan Margarit amb una lectura continuada
comentaris