17.01.2021 |
Territoris.cat

Bell-lloc acull la sisena Festa del Medi Ambient del Pla d'Urgell

Les activitats es duran a terme a la zona poliesportiva i del camp de futbol, aquest diumenge 7 de juny, de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre.

Dia Medi Ambient Linyola, activitats i tallers per als infants.
Dia Medi Ambient Linyola, activitats i tallers per als infants.
Bell-lloc acull la sisena Festa del Medi Ambient del Pla d'Urgell

Bell-lloc acollirà, aquest diumenge de la sisena edició de la Festa del Medi Ambient, una activitat itinerant que organitza el Consell Comarcal, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient. Les activitats es duran a terme a la zona poliesportiva i del camp de futbol, des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre.

Dia Medi Ambient Linyola 2014Com en anteriors edicions s'ha programat un seguit d’activitats per a tots els públics, entre les que no hi faltarà, el pop del reciclatge, el tradicional inflable que explica als més petits a quina fracció va cada residu; també hi haurà un espai de jocs reciclats perquè tothom que vulgui pugui posar a prova la seva habilitat; una mostra d’animals, l’exposició de treballs de les escoles de la comarca i una fira de productes locals, artesans i tradicionals.

Dia Medi Ambient Linyola, 2014.S’han programat tallers, tots gratuïts, per a diferents públics. Hi haurà un taller de treballs manuals infantil, un taller de decoració de galetes també per als més petits i un contacontes il·lustrats. Per a les persones adultes, s’ha organitzat un taller de costura creativa, un de cosmètica natural i un de galetes saludables.

Per participar en alguns dels tallers és preferible inscriure-s’hi trucant al telèfon del Consell Comarcal 973 71 13 13.

Com ja s’ha fet en anteriors ocasions, els assistents també podran passejar en cavall, poni o carro, participar al Racó dels petits exploradors, practicar tir amb arc o bé observar el vol de rapinyaires.

Bell-lloc acull la sisena Festa del Medi Ambient del Pla d'Urgell
comentaris