16.09.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa commemora un segle de futbol a la ciutat, amb homenatge als protagonistes

El homenatjats en l'acte del Centenari del CFJ Mollerussa 3
El homenatjats en l'acte del Centenari del CFJ Mollerussa
Mollerussa commemora un segle de futbol a la ciutat, amb homenatge als protagonistes

Mollerussa va retre homenatge aquest diumenge a totes les persones que han participat en la història del CFJ Mollerussa al llarg d'un segle, un reconeixement que ha passat per directius i jugadors que han format part de l'entitat i que l'han mantingut en els millors i els pitjors moments.

L'acte va tenir lloc en el Teatre L'Amistat i va comptar amb la participació del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, a qui va acompanyar l'alcalde de Mollerussa en funcions Marc Solsona, i el president del Club Robert Ortega.

Solsona va recordar que el CFJ Mollerussa va ajudar a situar la marca de ciutat de Mollerussa

El homenatjats en l'acte del Centenari del CFJ MollerussaEl president, Robert Ortega va assegurar que futbol ha donat a la ciutat moments agres però també dolços al llarg de la seva història i que confia que l'esforç de tots permetran celebrar molts més aniversaris.

L'acte commemoratiu el va inaugurar la banda local Fa1na, que van estrenar el primer directe de l'adaptació rumbera que han dut a terme de l'himne del CFJ Mollerussa, amb motiu del Centenari. Tot seguit es va projectar un documental que recull, entrevistes a jugadors que han passat pel club al llarg d'aquests cent anys d'història.

El homenatjats en l'acte del Centenari del CFJ Mollerussa 1El moment emotiu de la festa esportiva, va ser l'homenatge a les set darreres persones que han dirigit l'entitat Jaume Català, Víctor Collell, Carles Fernández, Joaquim Porté, Jaume Raventós, Josep Saló, i l'actual, Robert Ortega. L'homenatge es va completar a Pere Galán, traspassat recentment, i a Joan Miró, pel pes que va tenir en la història del club.

L'entitat també va voler agrair l'esforç i el suport d'empreses i patrocinadors, així com al públic seguidor que han fet possible la continuïtat del CFJ Mollerussa.

Mollerussa commemora un segle de futbol a la ciutat, amb homenatge als protagonistes
comentaris