La llibreria la irreductible engega la setmana més literària de l'any

La passió compartida que senten per la literatura la Raquel Fontecha i en Joan Roure -les ànimes de la llibreria irreductible de Lleida- explica que encetin amb especial il·lusió aquesta setmana: la setmana de Sant Jordi
 

La irreductible. Fotografia: Cristina Mongay.
photo_camera La irreductible. Fotografia: Cristina Mongay.

Amb l'entusiasme que els caracteritza, el qual sempre camina de la mà d’excel·lents recomanacions literàries i l'organització de tota mena d'activitats al voltant del món de la lectura, les companyes de la irreductible ens conviden a dues propostes pre-23 d’abril per començar a degustar les mels de la Diada de Sant Jordi d’enguany.

El dijous 21 d'abril, a les 19.00 hores, la sala polivalent d'aquest centre neuràlgic cultural lleidatà acollirà la presentació de 'La señora Potter no es exactamente Santa Claus', a càrrec de la seva autora, l'escriptora i periodista terrassenca Laura Fernández. Es tracta d’una novel·la de ficció que ens transporta a un fred racó del món on tenen a lloc les peripècies de Billy Bane Peltzer, qui enyora la seva mare, la il·lustradora Kimberly Clark Waymouth.

Una història que rememora la bona literatura infantil amb un joc lingüístic i narratiu

'La señora Potter no es exactamente Santa Claus'

Entre roses de colors, la llibreria la irreductible participarà en dia de Sant Jordi en el tradicional passeig de parades literàries de Lleida que es desplegarà a l’Avinguda Francesc Macià.

Al llarg d'aquesta màgica jornada de dissabte, a peu de carrer i també des de la trinxera (la mateixa seu de la llibreria), ens recomanaran tota mena de títols irreductibles que faran frisar els inquiets lectors i lectores.

També oferiran el públic irreductible la possibilitat d'apropar-se a conegudes autories per tal que signin els seus exemplars en paper, una delícia per tot amant de les lletres. Antoni Gelonch, Montse Sanjuan, Ivet Eroles, Enric Kahn, Meritxell Cucurella-Jorba, Àngels Marzo, Anna Sàez, Marialba Revés, Xavier Baró, Teresa Ibars, Pau Juvillà, Ramona Solé o Carme Romia seran alguns dels escriptors i escriptores que passaran per la seva parada.

Cartell signatures Sant Jordi irreductible

La irreductible apostarà, com sempre, per la qualitat, pel talent kilòmetres 0, per les plomes femenines i per les edicions i editorials (noves o reeditades) que van més enllà dels noms comercials i que custodien i mimen veritables mons literaris a descobrir.

Una aposta valenta i valuosa, que torna a sumar esforços amb el format #lessabatesdelgenetirreductible juntament amb les llibreries especialitzades La sabateria i El genet blau

Sant Jordi. Fotografia: Cedida.

Comentaris