Imprimir

El Palau d'Anglesola s'afegeix al pacte contra el canvi climàtic

Josep A. Pérez/Mireia Pomar | 02 de d’abril de 2013

L'església del Palau d'Anglesola i l'edifici consistorial al fons.
L'església del Palau d'Anglesola i l'edifici consistorial al fons.

L’àmbit d’aplicació de l'actuacions es centra en els sectors que són competència de l’Ajuntament com  l’enllumenat públic, els edificis municipals, el tractament de residus, etc., tot i que també s’incidirà sobre el sector privat.

L’ajuntament del Palau d’Anglesola ja forma part del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses, un document que compromet al consistori a complir els objectius de clima i energia de la UE fixats per al 2020 mitjançant la reducció de les emissions de diòxid de carboni en el seu territori com a mínim un 20%.

Per aconseguir això, els signataris desenvolupen Plans d’Acció d’Energia Sostenible, portant a la pràctica accions d’eficiència energètica i energies renovables tant en el sector públic com en el privat del municipi. Igualment, es comprometen a promoure les seves activitats i a involucrar la ciutadania i parts interessades, incloent l’organització periòdica de Dies de l’Energia.

Segons ha explicat l'alcaldessa del Palau d'Anglesola, Montserrat Meseguer, el consistori elaborarà en breu el que es coneix com a Inventari d’Emissions i
Càlcul de la petjada de carboni del municipi. Meseguer ha afegit que

 aquest estudi servirà com a informació de base per la segona fase del treball, que consisteix en la redacció i elaboració del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible del municipi del Palau d’Anglesola.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/el-palau-d-anglesola-s-afegeix-al-pacte-contra-el-canvi-clim-tic/20130402192048005493.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]