Imprimir

Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa proposen millores al patí

territoris.cat | 28 de de maig de 2018

Alumnes i famílies de l'escola Pompeu Fabra milloren el pati del centre
Alumnes i famílies de l'escola Pompeu Fabra milloren el pati del centre

Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa han dut a terme un diagnòstic del pati del centre, un projecte interdisciplinari que han desplegat al llarg del curs, una iniciativa que va sorgir després de constatar la necessitat de fer millores en aquest espai de l'escola.

Alumnes i famílies de l'escola Pompeu Fabra milloren el pati del centreEls escolars han dut a terme un treball de recerca de les activitats que es realitzen en el pati, i han desplegat un seguit d'accions com el disseny, pressupost i cartes als pares per donar a conèixer les propostes.

El projecte que van anomenar Pati ha permès habilitar en el pati d'educació infantil cuineta, una xarranca, un rocòdrom, un racó de biblio-pati, i una pissarra. En el cas del pati de primària l'actuació ha consistit a pintar jocs a terra, decorar les escales, instal·lar taules de pícnic a la zona dels arbres fruiters, que compartiran amb els més petits, s'ha col·locat una pissarra i han recollit disfresses pel racó de teatre.

El passat dissabte, la col·laboració de les famílies, que van aportar el treball, les eines, i el material, va fer possible finalitzar el projecte que havien proposat els alumnes, adequant el pati al disseny que es va proposar des de les aules.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/diari-escolar/els-alumnes-lescola-pompeu-fabra-mollerussa-fan-diagnostic-pati-centre-per-proposar-millores/20180528210525048849.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]