Imprimir

L'ermita de Sant Roc objectiu de la Festa del Medi Ambient del Palau d'Anglesola

Redacció Territoris | 29 de de maig de 2013

La zona verda es troba al darrera de l'ermita de Sant Roc.
La zona verda es troba al darrera de l'ermita de Sant Roc.

En total es plantaran més de 100 exemplars provinents de donacions fetes per part de les associacions del municipi i també de particulars.

El Palau d'Anglesola centrarà les actuacions de la Festa del Medi Ambient en la zona verda de l'entorn de l'ermita de Sant Roc, una celebració que tindrà lloc aquest diumenge 2 de juny, al llarg del matí. Es tracta de la segona edició de la festa que consistirà en una plantada popular d’arbres i d’arbusts, amb la que es vol aconseguir disposar d'una zona de lleure connectada amb altres jardins i zones verdes properes, en la confluència entre la zona residencial i el polígon industrial. 

Segons l'alcaldessa Montserrat Meseguer, aquesta actuació permetrà omplir d’arbres i arbusts la zona on s’ubicaran les futures instal·lacions de pícnic i on s’hi instal·laran també barbacoes i taules amb bancs

En total es plantaran més de 100 exemplars provinents de donacions fetes per part de les associacions del municipi i també de particulars. Durant tot el dia hi haurà una mostra d’animals domèstics i també un mercat de productes naturals i de proximitat, actes que es duran a terme a la zona de l'ermita de Sant Roc.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/l-ermita-de-sant-roc-objectiu-de-la-festa-del-medi-ambient-del-palau-d-anglesola/20130529102111006292.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]