Imprimir

L’escola Mestre Ignasi Peraire i l’institut Josep Vallverdú finalistes dels Student Awards

territoris.cat | 30 de de maig de 2018

Equip del Josep Vallverdú participant a l'edició 2017 dels mSchools Student Awards
Equip del Josep Vallverdú participant a l'edició 2017 dels mSchools Student Awards

L’escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa i l’institut Josep Vallverdú de Les Borges Blanques, han arribat a la final dels Student Awards en la categoria Mobile History Map, que premia projectes dirigits a crear continguts de forma col·lectiva sobre punts d’interès propers a les seves escoles mitjançant una aplicació mòbil i una plataforma de georeferenciació.

L’escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa, es presentaba amb al projecte Mollerussa, la meva ciutat i l’institut Josep Vallverdú de Les Borges Blanques amb Compartim un passeig per les Garrigues: benvinguts els nouvinguts!.

Els dos finalistes competiran amb 11 equips més de tota Catalunya i tindran l’oportunitat d’exposar els seus projectes davant del jurat i el públic assistent als Student Awards el dissabte 9 de juny a la Farga de l’Hospitalet

Edició 2017 dels mSchools Student Awards 1Durant la competició, mSchools també premiarà els millors projectes de dues categories més: App Education, que premia les millors apps desenvolupades per estudiants de secundària, i Scratch, un repte de programació amb aquest llenguatge dirigit a estudiants de primària i primer cicle de secundària. Els finalistes d’App Education exposaran els seus prototips d’app treballats durant el curs escolar i faran un pitch davant el jurat. Els participants a la final de Scratch, més de 150 alumnes, programaran en directe històries interactives, simulacions, jocs i animacions.

mSchools és un programa d’mEducation impulsat per Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i GSMA.

mSchools ajuda als alumnes i docents a integrar tecnologies digitals a l’aula, el que permet oferir noves maneres d’ensenyament i aprenentatge, millorant els resultats acadèmics i l’ocupabilitat

MWCapital fomenta la transformació mòbil i digital de la societat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones. Amb el suport del sector públic i privat a Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital se centra en tres àrees: innovació, transformació i capacitació digital, per generar un impacte en l’economia, la indústria i l’educació. 

 
 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/diari-escolar/l-escola-mestre-ignasi-peraire-mollerussa-i-l-institut-josep-vallverdu-borges-blanques-finalistes-dels-mschools-student-awards-2018-categoria-mobile-history-map/20180530182907048923.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]