Porcpassió continua divulgant les qualitats alimentàries d'aquesta carn

Alguns dels responsables dels establiments que participaran en la 7a edició del PORCPASSIÓ
photo_camera Alguns dels responsables dels establiments que participaran en la 7a edició del PORCPASSIÓ

La 7a edició del PORCPASSIÓ arriba aquest divendres 2 de novembre a Lleida. Davant el potencial gastronòmic del porc, fa 7 anys que Hostaleria de Lleida vol posar en valor la riquesa de la gastronomia de Lleida amb el PorcPassió, una mostra gastronòmica que aposta per la carn de porc. En aquesta ocasió, 30 restaurants de la província de Lleida proposaran delicioses degustacions amb un punt de trobada en comú: posar en relleu la capacitat innovadora dels establiments participants i destacar els productes locals.

La iniciativa vol promocionar l’excel·lència d’un producte molt arrelat a les terres de Lleida com és el porc, de la mà dels restaurants més innovadors i avantguardistes del territori

La mostra s’estendrà durant un mes, del 2 al 30 de novembre, per oferir creacions com el pop roquer amb panxeta de porc durot fumada, papa criolla i emulsió chipotle; lingot cruixent de peus de porc i bolets; entrepà d’hamburguesa gourmet Pulled Pork; tupí de galtes amb patates emmascarades i allioli de codony; filet d’ibèric amb salsa cafè de París; hummus de cigrons amb botifarra negra; o ofegat de la Segarra i peu de porc guisat.

Per la mostra, s'ha disposat una guia gastronòmica online i un blog on es pot consultar el llistat dels 30 restaurants amb la seva oferta gastronòmic i un pràctic mapa geolocalitzador perquè l'úsuari pugui planificar la seva ruta PORCPASSIÓ 2018.

Comentaris