Imprimir

Llevadores de Ponent imparteixen un curs pioner a l'Estat

Redacció Territoris | 08 de de juliol de 2013

Imatge dels participants en el curs de formació de llevadores.
Imatge dels participants en el curs de formació de llevadores.

El curs es va impartir per primer cop a la demarcació de Lleida al Centre d'Assistència Primària i a les instal·lacions de les piscines municipals de Mollerussa.

Basat en el mètode d'Acondiciament Integral de la Pelvis a l'Aigua (AIPAP), aquest cap de setmana es va impartir al CAP de Mollerussa un curs de formació dirigit a llevadores, en el que hi van participar 31 professionals de Lleida, Tarragona, Guissona i Andorra. Una iniciativa de Llevadores de Ponent (LldP) que té com a objectiu millorar l'evolució del part i evitar les distòcies tipus fòrceps i cesària.

Es tracta d'un mètode innovador que ha aconseguit diversos reconeixements i premis a nivell nacional, que en aquest cas va impartir el llevador de l'Hospital general d'Elda, Félix Jiménez.

El curs, que s'imparteix a la demarcació de Lleida per primer cop, es va dur a terme a les instal·lacions del CAP, la part teòrica, i a les piscines municipals de Mollerussa, la part pràctica. 

Llevadores de Ponent és una entitat formada per un grup de llevadores de l'àrea de Lleida que treballen en l'atenció primària i en l'hospitalària, i com autònomes o contractades.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/llevadores-de-ponent-imparteixen-un-curs-pioner-a-l-estat/20130708093916006789.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]