Imprimir

El Pla d'Urgell recull prop de 10 tones d'aliments en el Gran Recapte de Primavera

territoris.cat / Josep A. Pérez | 10 de de juny de 2014

Els representants de les entitats que van participar en el Gran Recapte de Primavera.
Els representants de les entitats que van participar en el Gran Recapte de Primavera.

La comarca va respondre a la crida dels organitzadors donant preferència a productes d’higiene, conserves, oli, productes per als infants i llet.

En el primer recompte dels productes que es va donar entre els dies 6 i 7 de juny, en el Gran Recapte de Primavera, al Pla d'Urgell es van recollir 9.150 quilos d'aliments. Una iniciativa que impulsa el Banc d'Aliments i que a la comarca gestiona els Serveis Socials del Consell Comarcal.

Els aliments que es van recollir es distribuiran des de l'ens comarcal, a les més de 2.000 persones que al llarg de l'any demanden aquest servei a la comarca, segons els Serveis Socials.

El president del Consell Comarcal, Francesc Fabregat, ha volgut fer un agraïment a totes les persones que s’han implicat en aquest gran recapte de primavera, als voluntaris, als supermercats que l’han fet possible, a tothom que ha fet donacions, a les entitats Càritas i Creu Roja i també al Club Esportiu Pla d’Urgell (CEPU) per haver tingut la iniciativa de convertir el seu torneig anual en un torneig solidari.

En aquest Gran Recapte de primavera s’ha recollit productes d’higiene, conserves, oli, productes per als infants, llet. En general, els plaurgellencs han respost a la crida de productes que es va fer cosa que permetrà poder cobrir millor les necessitats de les famílies beneficiàries.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/pla-d-urgell-recull-prop-10-tones-d-aliments-gran-recapte-primavera/20140610203526012299.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]