03.08.2020 |

Els impulsors de la Festa del 50 anys a Mollerussa, en fan 65

Una colla de mollerussencs nascuts l'any 1947 van tenir la iniciativa de celebrar el seu mig segle de vida, reunint a un bon grapat de personatges d'aquesta anyada, una festa que a partir de l'any 1997 es va institucionalitzar a Mollerussa.
Els participants en la Trobada de la Colla del 1947.
Els participants en la Trobada de la Colla del 1947.
Els impulsors de la Festa del 50 anys a Mollerussa, en fan 65

Sembla que va ser ahir que una colla de mollerussencs feien xerinola pels carres i places de la ciutat celebrant el cinquantè aniversari, segur que a molts els va venir de nou la iniciativa, que per altra banda va fer possible reunir a molta gent de l'anyada del 1947 que feia anys que no es veien. La veritat és que la resposta i l'organització d'aquella trobada va deixar empremta, d'una banda perquè els participants en la festa han anat repetint l'experiència i per altra banda aquella iniciativa s'ha convertit  en una tradició.

A aquells intrèpids cinquantons els va quedar tal regust de la celebració que han continuat fent trobades periòdicament, al 2007 programaven dos dies de festa que van tenir una agenda d'actes atapeïda i intensa, i cinc anys més tard tenien previst organitzar tota una setmana d'esdeveniments, però segons expliquen des de l'organització, la situació econòmica va obligar a reduir el programa a dos dies. Tot i així volen demostrar que es tracta d'una anyada molt trempada i que no perd l'optimisme i les ganes de gresca.

La festa està prevista pel dia 29 de setembre amb una sortida a Lloret de Mar, gastronomia i turisme a la Costa Brava, i com no una bona estona de ball i lleure. Això serà una primera part, per a continuar el dia 30 amb una tornada a Mollerussa, actes institucionals amb les autoritats, sorpreses, un tomb pel poble, i la cloenda amb dinar de gala, ball i moltes més sorpreses.

Els organitzadors de l'acte ja han iniciat els contactes per tal de poder reunir un cop més, al voltant de les 200 persones que van participar en la trobada del 1997.  

Els impulsors de la Festa del 50 anys a Mollerussa, en fan 65
comentaris