Medalla d'or als vins de Cérvoles Celler i Castell del Remei

La varietat Estrats de Cérvoles Cellers, premiat amb l'única medalla de Gran Or que s'atorga a la Denominació d'Origen Costers del Segre, en el concurs Catavinum World Wine & Spirits Competition 2013.
Els vins de Cérvoles celler presentats al concurs i els seus premis.
photo_camera Els vins de Cérvoles celler presentats al concurs i els seus premis.

El passat dia 11 de gener es van fer públics els resultats del concurs Catavinum World Wine & Spirits Competition 2013, on hi van participar vins de més de 20 països. En total, es van tastar 1.839 vins i licors, dels quals només en van obtenir una medalla 549.

Castell del Remei i Cérvoles celler van tornar a ser premiats un any més, refermant la seva qualitat. En aquesta ocasió, van aconseguir que tots els seus vins fossin distingits amb medalles.

Cal destacar que el vi 'Estrats' de Cérvoles celler, va ser premiat amb l'única medalla de Gran Or que s'ha atorgat a la DO Costers del Segre. La resta de vins de Cérvoles van ser distingits amb medalles d'or pel cérvoles negre i pel cérvoles blanc, i medalles de plata pel colors negre i el colors blanc.

Pel que fa als vins de Castell del Remei, es van atorgar medalles de plata al Sícoris, el Gotim Bru, el blanc planell i l'oda blanc i medalles d'or a l'oda i el 1780. Uns grans resultats internacionals que demostren un cop més la gran qualitat dels vins que s'elaboren a la nostra terra.

Catavinum és un dels portals web de referència en el sector vitivinícola internacional, una plataforma per a professionals i particulars que desitgin comprar o vendre qualsevol article relacionat amb el vi: cellers, va venir, vinyers, barriques, maquinària, tendes especialitzades.

L'any 1997 i després d'una intensa recerca de finques i microclimes idonis per a la implantació de noves vinyes dins de la Denominació d’Origen Costers del Segre, els propietaris de la bicentenària bodega de Castell del Remei, en descobrir les excel·lents característiques de les vinyes i els vins de La Pobla de Cérvoles, adquireixen l'actual propietat de Cérvoles Celler.

Un cop constituïda l’empresa, s'inicia una àmplia reconducció de les vinyes amb l'objectiu d'incrementar la superfície foliar per quilo de raïm, alhora que es millora la metodologia de vinificació per a aconseguir la millor qualitat dels vins.


Comentaris
Més a Comarca