24.07.2021 |

S’estima que 2.000 persones del Pla d’Urgell es troben en situació de risc

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell fa una crida al voluntariat per participar al Gran Recapte, els aliments i productes d’higiene que es recullin entre el dia 30 de novembre i 1 de desembre es destinaran a persones de la comarca.
El Consell demana voluntaris per portar a terme la campanya
El Consell demana voluntaris per portar a terme la campanya
S’estima que 2.000 persones del Pla d’Urgell es troben en situació de risc

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell s’ha sumat al Gran Recapte organitzat per la Fundació Banc dels Aliments i organitza una recollida d’aliments i productes d’higiene entre els dies 30 de novembre i 1 de desembre. 

Per a garantir l’èxit d’aquesta campanya, segons ha explicat el president del Consell Comarcal, Francesc Fabregat,

cal uns 60 voluntaris” per a col·laborar als punts de recollida. Així mateix, ha fet una crida a la ciutadania “a contribuir amb les seves aportacions a poder fer una Gran Recapte per a les 2.000 persones que viuen al Pla d’Urgell en situació de risc i necessiten aliments i productes d’higiene personal bàsics.

Les persones que vulguin participar-hi de manera voluntària per a contribuir al desenvolupament del Gran Recapte al Pla d’Urgell s’han de posar en contacte amb l’Àrea dels Serveis Socials del Consell Comarcal a través del telèfon 973 71 13 13. Des d’aquesta àrea es coordinaran i distribuiran els voluntaris als punts de recollida i posteriorment en faran la recollida i el repartiment dels productes entre els beneficiaris.

Al Pla d’Urgell s’han previst cinc punts de recollida als supermercats Plusfresc de Linyola, Bellvís, Torregrosa i Mollerussa i al Caprabo de Golmés. Així mateix, a la resta de poblacions, s’habilitarà un lloc de recollida de productes als ajuntaments. S’hi pot donar llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i productes d’higiene personal, com ara gel de bany o bolquers.
Amb aquesta campanya es pretén donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades i alhora informar i sensibilitzar tota la ciutadania sobre la realitat de la pobresa als nostres pobles.

S’estima que 2.000 persones del Pla d’Urgell es troben en situació de risc
comentaris