15.11.2019 |

La revista Ara Lleida ret homenatge als 150 anys dels Canals d'Urgell

La revista Ara Lleida, que es publica des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ha fet una important aposta per les noves tecnologies, canviant el format de la publicació que incorpora una versió digital que es pot consultar des dels dispositius mòbils i tablets.
La pàgina de l'agenda a la revista Ara Lleida que edita el Patronat de Turisme.
La pàgina de l'agenda a la revista Ara Lleida que edita el Patronat de Turisme.
La revista Ara Lleida ret homenatge als 150 anys dels Canals d'Urgell

La revista Ara Lleida obre una nova etapa tecnològica i en el darrer número de la publicació dedica un ampli reportatge a la commemoració del 150 anys dels Canals d'Urgell, un treball de la periodista mollerussenca Elena Culleré que ha titulat Canals d'Urgell, 150 anys, Història d'una èpica. Cullerè fa un recorregut per la cronologia del projecte a través de l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell, l'espai museístic que es troba a la seu de la Comunitat General de Regants, a Mollerussa. 

La revista Ara Lleida ha canviat el seu format amb la voluntat d'adaptar-se als nous temps incorporant els codis QR, a través dels quals es pot accedir a les pàgines web mitjançant dispositius mòbils i tablets. Amb aquesta iniciativa s'espera poder arribar a 22.000 lectors on-line, i per altra banda s'amplia la distribució amb suport de paper a 6.000 exemplars.

El número 42 de la revista Ara Lleida recull un seguit d'artícles relacionats amb les comarques de Ponent, així com una completa agenda d'activitats i recomanacions per la temporada estiuenca.

Comentarios