24.06.2018 |
Territoris.cat

Emporta’t fins 3000 euros amb Comerç de Borges

Emporta’t fins 3000 euros amb Comerç de Borges

Publireportatge

Comerç de Borges, l’agrupació de Comerciants de les Borges Blanques, és un dels motors econòmics de les Garrigues i de la mateixa capital de comarca. Bars, restaurants, botigues de roba i de complements, botigues de regals, d’electrònica, de calçat, una joieria, una agència de viatges, diverses pastisseries i forns de pa, floristeries, un centre d’estètica, i un llarg etcètera teixeixen l’activa xarxa d’establiments adherits al projecte. comerç borges cartell 2017

En total, configuren l’agrupació una quarantena de comerços de sectors molt diversos, una varietat que, per altra banda, troba un nexe en comú en

el seu objectiu principal: dinamitzar el comerç local i el comerç comarcal mitjançant la venda de productes de qualitat i de proximitat, sense deixar de banda el valor afegit que aporta el tracte proper, humà i de confiança.

Al llarg de l’any, l'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanqiues realitza diverses campanyes comercials, com ara el ‘Blanck Friday de les Borges Blankes’, l’estiuenc Mercat a la Fresca, la campanya primaveral ‘Gaudeix de la primavera a les Borges Blanques’ o el Mercat de La Ganga. Per tal de continuar impulsant l’activitat econòmica del territori, i per aportar una mica més de màgia i d’il·lusió a les festes nadalenques, Comerç de Borges organitza, durant el desembre i la primera setmana de gener, tres  tipus de sortejos que faran guanyar a la seva clientela fins a 3.000 €.

Participar és ben senzill. Amb cada compra diària realitzada als seus establiments, es lliurarà una butlleta que s’haurà d’omplir amb les dades personals i s’haurà de dipositar a l’urna situada a l’Ajuntament de les Borges Blanques. Cada dia es realitzarà una rifa per un import de 100€ i, a més a més, tindran a lloc tres sortejos especials: els dies 23 i 30 de desembre se sortejaran 200€, i el dia 5 de gener, 300€.

La campanya s’inicia el divendres 1 de desembre, i conclourà el 5 de gener. Diàriament podreu ser guanyadors i teniu l’oportunitat de ser testimonis del resultat de cada rifa, en viu i en directe, si us apropeu a les 13:45 h davant de l’Ajuntament d’aquesta vila garriguenca. Molta sort!